HOLA! Estarem encantats de conèixer-te

HOLA! Estaremos encantados de conocerte

HELLO! We'll be glad to meet you. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

sofà3.jpg

La Quadra

L'Enric de la casa rural el Bruguer Vell www.elbruguervell.com, tenia un espai en desús, l'antiga quadra del Bruguer. I l'Edelva, fotògrafa de la Garriga www.edelweissphoto.cat, buscava un espai amb personalitat on establir el seu estudi. Els dos es vàren decidir a reformar l'espai polivalent de la quadra per a poder fer servir d'estudi fotogràfic i per a realitzar esdeveniments diferents. 

El Bruguer Vell està vorejat per vinyes i bosc, les seves vistes privilegiades als Cingles del Berti, el fan un espai únic, és per això que la proposta del projecte es basa en la relació de l'espai amb el seu entorn.

Amb poc pressupost però amb molta il·lusió es va desenvolupar el projecte. El gran espai es zonifica aprofitant la divisió que marca la pròpia estructura, pintada en color menta. L'antiga menjadora dels animals, que ara serveix com a suport per a les plantes, ens recorda els orígens de l'espai, i serveix de recolzament del gran sofà raconer.

Amb els tresors que emmagatzemava l'Enric, una mica de pallets i molta creativitat es crea el mobiliari. Així ens trobem amb branques de pollancre que aguanten les cortines, antigues gàbies convertides en làmpara i una porta antiga reconvertida en sobre de piques de lavabo. SANTA EULÀLIA DE RONÇANA, 2015.

Fotgrafies de David Navais www.flickr.com/photos/dnavais/


panoràmica retallada.jpg