HOLA! Estarem encantats de conèixer-te

HOLA! Estaremos encantados de conocerte

HELLO! We'll be glad to meet you. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

General.jpg

Mac 2018

Any rere any es celebra a Granollers el MAC, Mercat Audiovisual de Catalunya, punt de trobada de les empreses locals del sector audiovisual, dins el recinte de l'antiga fàbrica de Roca Umbert

Amb els arquitectes Kokudev-Padilla, vam guanyar l'encàrrec de projectar els espais de la Fira 2018. La Fira s'ubica dins la Nau Dents de Serra, un espai singular. Si una cosa teníem clara des de l'inici és que voliem respectar i deixar visible l'arquitectura de l'espai.

El colors corporatius de la Fira MAC són el vermell, el blanc i el negre.  El blanc ens el donava l'espai, i vam optar per distribuïr els ambients a partir de taques monocolor. El color vermell, aplicat als laterals de la nau, conté els espais expositius i tant la moqueta com tot el mobiliari és del mateix color per a destacar els elements exposats. Vam optar per separar alguns ambients amb unes cortines a fetes a mida a partir de corda de cotó del mateix to.

L'espai central, diferenciat amb una taca negra, conté l'speech corner i la cafeteria al centre que funciona com una plaça pública, un punt de trobada des d'on es poden observar els espais expositius a costat i costat.  Granollers, 2018.


MAC 2018
Sortida.jpg
Passadís.jpg
Detall separador.jpg
2 imatges.jpg
Detall catàleg quadrat.jpg